Vara a venit si odata cu ea si caldura. Astfel, toata lumea pleaca catre litoral insotiti de familie si prieteni pentru o clipa de relaxare si pentru o baie racoritoare in Marea Neagra. Din pacate, pana si cele mai intretinute masini se pot strica dintr-un motiv sau altul si deobicei se intampla la cel mai inoportun moment, in cel mai inportun loc. Unul dintre cele mai rele locuri in care masina se poate defecta este autostrada A2. Din nefericire, se intampla mereu, iar cei care nu stiu ce au de facut sunt pusi in situatii foarte periculoase.

 

1. Primul pas: Plaseaza masina pe banda de urgenta.

De indata ce masina incepe sa aiba probleme si sa prezinte semne, soferii ar trebui sa reduca treptat acceleratia si sa lase autovehiculul sa incetineasca. Niciodata nu frana brusc. Incearca sa ajungi intr-o parcare iar daca autovehiculul nu iti permite deplasarea in continuare, plaseaza-te pe banda de urgenta si opreste motorul. Incearca pe cat posibil sa nu opresti autovehiculul pe benzile circulate ale autostrazii.

 

2. Informeaza ceilalti participanti la trafic ca ai probleme: Semnalizeaza corespunzator masina

Urmatorul lucru pe care il ai de facut este sa semnalizezi masina. Poti incepe cu luminile de avarii, asa ca nu ezita sa le aprinzi pe toata durata stationarii. Plaseaza triunghiurile din dotare la minim 20 de metri in fata si in spatele masinii.

 

3. Suna si cere ajutorul unei firme specializate de tractari A2

Apelarea unei firme pentru tractari, este de multe ori, cheia de scapare. Desi majoritatea companiilor vor incerca sa te tracteze chiar si pentru un bec ars ( deoarece profitul este mai mare pentru acestia ), Elito va incerca sa iti repare defectul pe loc cu ajutorul service-ului mobil sau a vulcanizarii mobile. Dupa ce efectuati apelul tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati echipa de urgenta sa ajunga la dvs. Cel mai bine este sa ramaneti in autovehicul, cu usile incuiate pana politia sau autospeciala de tractari va ajunge. Daca cineva se opreste sa ajute, descuiati foarte putin geamul si comunicati faptul ca o echipa este in drum catre dvs.

Dispeceratul de tractari A2 Elito iti sta la dispozitie non stop pentru sfaturi si probleme. Partenerii nostril sunt situati in punctele cheie ale autostrazii ( Tractari FetestiTractari ConstantaTractari Bucuresti ), reusind astfel sa parcurga distanta catre dvs. in timp record.

× Trimite un mesaj pe WhatsApp