Despre Elito

Mereu, gata sa te ajutam

Povestea Elito Tractari A2

Intr-o seara de vara, atunci cand am ramas in pana cu masina pe A2, am incercat sa contactez o firma de tractari A2 care sa ma ajute. Dupa N telefoane, nu am reusit sa dau decat de firme fantoma si oameni care pretindeau sume mult prea mari pentru o cursa de 50km. Asa s-a nascut Elito, din nevoia de a oferi ceva ce nu a existat pana acum:

Un dispecerat de tractari pe A2 care sa ajute rapid si in mod manierat pe oricine aflat in dificultate cu masina.

Stim ca a face accident sau a ramane in pana pe autostrada in timp ce esti cu familia sau cu prietenii in drum spre vacanta este o povara. De aceea, am completat portofoliul de servicii si oferim, pe langa tractari A2, vulcanizare si service mobil pentru a iti repara masina pe loc in cazul defectelor minore. Daca vrei sa iti continui drumul iar masina nu permite acest lucru, iti oferim acces la masinile de inchiriat ale partenerilor nostri. Totul cu cel mai mic tarif. Super, nu?

Ne propunem sa fim o companie unica, cat mai orientata catre dvs. si incercam sa adunam tot ce e mai bun, atat de la concurenti cat si de la companii straine, oferind astfel servicii de tractari si asistenta rutiera unice.

Omul sfinteste locul. Pe acelasi proverb ne bazam si noi.

Masina Stricata? Nu lasa problemele sa iti strice vacanta.

Urmareste-ne si pe:

ELITO – Dispecerat Urgente A2

Fetesti – Constanta – Bucuresti

0762 657 170
× Trimite un mesaj pe WhatsApp