Servicii elito

Antrenati sa rezolvam orice problema pe care o intampini pe A2

platforma A2

Mai jos poti gasi cateva dintre serviciile de elita oferite de noi. Elito este un proiect nou menit sa seteze noi standarde in domeniul tractarilor din Romania. Am ales autostrada A2 pentru inceput.

Daca problema ta nu este enumerata mai jos, nu ezita sa ne contactezi, inclusiv pentru sfaturi. Vom fi mai mult decat bucurosi sa te ajutam.

Tractari A2

Serviciul nostru de tractari A2 se bazeaza pe 3 aspecte principale: rapiditate, pret competitiv si seriozitate.

Carburant Gresit

Ai alimentat cu un alt carburant? Noi il putem scoate pe loc cu ajutorul uneltelor noastre iar tu iti poti continua drumul linistit.

Service mobil

Ai incuiat cheile in masina sau ai un defect minor? Service-ul mobil iti rezolva problema fara a fi nevoie ca tu sa te deplasezi.

mecanica / electrica

Daca problemele nu pot fi rezolvate pe loc, discutam cu cele mai apropiate service-uri partenere ca sa iti reparam masina in timp record.

Vulcanizare mobila

Fie ca ai o pana, un cauciuc taiat sau orice alta problema legata de roti, suntem gata sa te ajutam oricand, indiferent de locatie.

Inchirieri masini

Daca masina ta nu poate fi reparata pe loc si ai nevoie de alta pentru o perioada limitata, Elito iti pune la dispozitie o intreaga flota auto.

Anvelope noi/sh

Indiferent de tipul masinii tale sau de dimensiunea rotilor, partenerii Elito iti pot pune la dispozitie o gama larga de anvelope, noi sau SH.

Acte auto

Ai nevoie de Rovinieta, plata taxei de pod sau a oricarui document auto? In cel mai scurt timp le poti avea cu ajutorul expertilor Elito.
Urmareste-ne si pe:

ELITO – Dispecerat Urgente A2

Fetesti – Constanta – Bucuresti

0762 657 170
× Trimite un mesaj pe WhatsApp